درمان سرطان با «نور» برای نخستین بار

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، یک تیم اروپایی متشکل از مهندسان، فیزیکدانان، جراحان مغز و اعصاب، زیست شناسان و ایمونولوژیست‌ها از انگلیس، لهستان و سوئد شکل جدیدی از فتوایمونوتراپی (به عبارت دیگر، مبتنی بر نور) را در نظر گرفته‌اند که سلول‌های سرطانی را هدف قرار می‌دهد و بر اساس گزارشی که روزنامه گاردین منتشر کرده، تومورهای سرطانی را در بیماران با کارایی چشمگیر از بین می‌برد.

این روش درمانی پیشرفتی است که جراحان را قادر می‌سازد تا به طور مؤثرتری سلول های سرطانی را هدف قرار داده و از بین ببرند.

این درمان جدید به عنوان پنجمین درمان بزرگ سرطان در جهان پس از جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی و ایمونوتراپی معرفی می‌شود. درمان فعال شده با نور باعث می‌شود سلول‌های سرطانی در تاریکی بدرخشند و به جراحان کمک می‌کند تا تومورها را شناسایی کرده و به طور موثر از شر آنها خلاص شوند.

در نخستین آزمایش جهانی روی موش‌های مبتلا به گلیوبلاستوما، یکی از شایع‌ترین و تهاجمی‌ترین انواع سرطان مغز، اسکن‌ها نشان داد که درمان جدید حتی کوچک‌ترین سلول‌های سرطانی را روشن می‌کند. اما اثرات مثبت به همین جا ختم نشد. این درمان باعث ایجاد یک پاسخ ایمنی می شود که می‌تواند سیستم ایمنی را برای محافظت از خود در برابر عود سرطان تقویت کند.

گابریلا کرامر-مارک، سرپرست این مطالعه به گاردین گفت: «درمان سرطان‌های مغز مانند گلیوبلاستوما ممکن است سخت باشد و متاسفانه گزینه‌های درمانی بسیار کمی برای بیماران وجود دارد».

انتهای پیام/

https://interestingengineering.com/cancer-light-therapy-cancer-cells


منبع خبرگذاری:فارس